WelkomWelkom in de kralen- en sieradenwinkel van ThreeDesign® Mode-accessoires, de grootste collectie van Zoetermeer en een gezellige locatie voor uw sieraden workshop, vrijgezellenfeest of kinderfeestje.

Hier vindt u alles om zelf uw mooiste sieraden te maken. U kunt kiezen uit een groot assortiment aan glaskralen, glasparels, facetkralen, metalen bedels en ornamenten, veters, wax- of satijnkoord, plaksteentjes en andere benodigdheden en alles voor een scherpe prijs.

Ons aanbod wordt regelmatig vernieuwd, elke maand komen er weer nieuwe moderne en trendy artikelen bij.

Verder kunt u ook voor sieraden of voor inspiratie bij ons terecht - alle onze sieraden zijn zelf ontworpen en handgemaakt. Onze sieraden zijn vervaardigd van hoogwaardige nikkelvrije materialen en sommige zijn bewerkt met Swarovski of Preciosa kristal.

U kunt onze producten ook op onze open dagen en avonden bekijken en kopen. 

Ook voor workshops, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes en sieradenparty's bent u bij ons aan het juiste adres. Stuur een mailtje met uw wensen naar info@threedesign.nl en wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geopend:

Maandag avond van 20:00 tot 22:00 uur.

Op andere dagen/tijden op telefonische afspraak (tel. nr. 06 53584003) of afspraak per email (info@threedesign.nl). 
Mocht de telefoon niet opgenomen worden dan kunt u ons een whatsapp/sms bericht sturen, wij streven ernaar u zo snel als mogelijk te woord te staan.

Locatie: Notarisappelhof 8 in Zoetermeer
Alvast bedankt voor uw bezoek aan onze site; heeft u commentaren, wensen en/of opmerkingen, kunt u ons altijd bellen of een mailtje sturen.

Het Three Design Team wenst u creatief en prettig winkelen.

Volg ons via Social Media, op

    en 

Wij stellen het op prijs als u onze facebook pagina leuk vindt.

 
Heeft u al een bestelling geplaatst of een workshop gevolgd? Geef dan uw mening op http://www.kralenstart.nl/kralenwinkel/threedesign-mode-accessoires
           


   


  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.