Workshops


Workshops sieraden, zeepketting, dromenvanger maken, manicure, make-up

ThreeDesign verzorgt volgende workshopsvoor groepen en bedrijven, maar ook alleen of met een klein groepje kunt u bij ons terecht. Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, moeder/dochter of vriendinnenworkshop of gewoon zomaar omdat het leuk is. Aan het einde van de workshop gaat iedereen met een mooi zelfgemaakt sieraad naar huis. Een leuk aandenken aan een gezellige dag.

Individuele workshop

Wanneer u alleen of met een klein groepje een workshop wilt volgen, kunt u aanschuiven bij onze individuele workshops.

Deze workshops worden iedere maandag avond in ons atelier gehouden. Iedere keer kunt u een andere techniek leren. Doe een keer mee of stel u eigen cursus samen uit deze workshops.


Groepsworkshop

Wilt u samen met een groepje vriendinnen iets vieren, een vrijgezellenfeestje of een baby shower houden, of gewoon een leuke creatieve middag of avond beleven?

Bij ThreeDesign hebben wij een aantal leuke groepsworkshops voor u. Onder begeleiding van onze enthousiaste medewerkers gaat iedereen een mooi sieraad ontwerpen en maken.

De workshop kan zowel in ons gezellige atelier worden gehouden als bij u thuis of op een door u gekozen locatie.

Ook voor een cursus sieraden maken of voor een dagworkshop sieraden maken bent u bij ons aan het juiste adres.


Bedrijfsworkshop

Wat is er nou leuker dan met elkaar creatief bezig te zijn?
Bij ThreeDesign kunt u terecht voor creatieve bedrijfsuitjes sieraden maken.

Wij verzorgen uw bedrijfsuitje, personeelsdag of secretaressedag met een team van enthousiaste workshopbegeleiders. Kies uit een van onze vaste workshops of laat ons een workshop op maat voor u organiseren.


De workshop kan zowel in ons gezellige atelier worden gehouden als bij u thuis of op een door u gekozen locatie. 


Het is ook mogelijk om tijdens de workshop een bittergarnituur met kaas en worst te serveren of onze workshops te combineren met een Mini High Tea,  High Tea of Tapas/hapjes eten. 


  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.