Workshop dromenvanger maken

Maak uw eigen dromenvanger!

De Indianen maakten de dromenvangers om boze dromen te vangen in het web en om met de stenen mooie dromen aan te trekken. De veren staan voor nieuw leven en bovendien hadden de veren en stenen vroeger ook nog specifieke betekenissen. Of u er nu in gelooft of niet: een dromenvanger staat erg mooi in de slaapkamer, bij het raam of bij een ledikantje bijvoorbeeld! 

   Tijdens deze workshop maakt iedereen een schitterende dromenvanger! Met een metalen ring (diameter 20 cm) wordt eerst de basis gemaakt, door de ring om te wikkelen met wol, stofrepen of katoendraad. Daarna kan het web gemaakt worden, in het midden van de ring maak u met waxkoord een web met daarin een paar mooie kralen verwerkt.

Wij hebben vele soorten en kleuren wol, waxkoord en kralen waaruit gekozen kan worden.

Natuurlijk ontbreken ook de leren koordjes met gekleurde veren niet. Aan de onderzijde van de dromenvanger komen aan 3 waxkoordjes kralen en aan het eind van het koordje komt een mooie veer te hangen, 3 in totaal.

Iedereen kan de dromenvanger naar eigen kleurensfeer maken.

Ook een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld uw kinderen of kleinkinderen, vriendinnen en origineel als kraamworkshop of vrijgezellenfeestje. Met een High Tea of een Mini High Tea erbij maakt u het helemaal gezellig! 

Deze workshops worden gegeven in ons atelier in Zoetermeer of op een door u gekozen locatie.

De kosten van de workshop bedragen € 25,00 p.p. all-inclusive, ook incl. koffie/theen en iets lekkers erbij! Voor workshops bij u thuis of op een door u gekozen locatie (in de regio Haaglanden) vragen wij € 25,00 als bijdrage aan de reiskosten.

Duur: ongeveer 2 tot 2,5 uur  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.