Trend kleuren herfst/winter 2016/2017


Dit jaar hebben we 10 kleuren waar wij doormiddel van een moodbord meer informatie geven over de desbetreffende kleur.

Dit najaar/winter speelt blauw weer een belangrijke kleur in het geheel.
Naast blauw tinten die voor de lucht en kalmte en vertrouwen staan is grijs een neutrale kleur die overal bij gedragen kan worden. Ook de aarde tinten springen er weer uit, net als een paar felle kleuren zoals rood, mosterdgeel en pittig paars.

Deze kleuren zijn niet alleen een voorspelling voor mode maar ook voor sieraden en accessoires, zelfs bij de inrichting van meubels en muur decoraties zijn deze kleuren terug te vinden.

Hier onder vindt u de kleuren die dit najaar/winter een hoofdrol spelen in het modebeeld.De kleuren van najaar/winter 2016/2017

Riverside

Riverside is een blauwe heldere kleur die veel op de kleur van een oever lijkt.Het is een mooie maar niet te felle kleur blauw, een kleur die veel weg heeft van jeansblauw of spijerbroekblauw. Riverside kunt u mooi combineren met de wat lichtere Airy Blue maar ook met de Aurora Red en de Bedacious kleuren. Airy Blue

De naam zegt het al , dit is de kleur van de lucht, mooi licht, blauw zacht voor de winter en mooi te combineren met riverside, warmtaupe, sharkskin en potter's clay
Draagt u ook de sieraden met deze kleuren en u heeft meteen een mooie combi.Sharkskin

Een mooie grijze kleur die doet denken aan de keur van een haai. De grijze kleur is met elke kleur te combineren door zijn neutraliteit.
Sieraden in grijs en taupe tinten met kleuren als potter's clay of dusty ceder zijn een mooie combinatie maar ook met aurora red of spicy mustard 
Dusty Cedar

Dit is een kleur van cederhout die naar roze neigt. Een mooie winterse kleur die veel weg heeft van oudroze. Deze kleur kunt u dan ook heel mooi combineren met donkerrood, taupe, bruin of grijs.
Aurora Red

Aurora red is een kleur die niet weg te denken is uit het modebeeld, het is een kleur die u aan het rood van het ochtendgloren doet denken. Fel-levendig rood dat van rozerood tot aan bloedrood varieert. Met deze kleur straalt u durf en vertrouwen uit en gecombineerd met het mooie van sharkskin grijs en het warme taupe heeft u een heel mooi geheel. Maar natuurlijk met het riverside blauw is het ook een mooie combi.    

                                


Warm Taupe

Een mooie kleur die u nu ook heel veel ziet is het warme taupe. Dit is eigenlijk een mix van grijs-bruin met een vleugje roze er in en daardoor heeft het een warme uitstraling. Een mooie herfst kleur die zeker niet mag ontbreken. Deze kleur is heel makkelijk te combineren met heel veel kleuren en met winterwit is het een hele mooie combi die daardoor nog een chique uitstraling heeft.                                      
Lush meadow

Als u van groen houdt is de kleur lust meadow een hele mooie heldere kleur die doet denken aan de kleur van een sappige weide. Gecombineerd met de kleuren sharkskin grijs en het warme taupe heeft u echt een mooie combi. Maar zwart staat ook erg mooi bij deze lush meadow groen.                                                                                  Spicy Mustard

Spicy mustard is een opvallende kleur door dat het best wel fel is maar als het meer naar bruingroen neigt is het weer een veel minde opvallende kleur.
Mooi te combineren met Potter's clay en lush meadow maar ook met zwart en sharkskin grijs.
                                          Potter's clay

Potter's Clay is weer zo'n mooie warme kleur die neigt naar de kleur van natte klei. U kunt het ook steenrood of cognac kleurig noemen. Deze warme kleur kunt u met alle trendkleuren combineren van blauw tot aan geel.

Combineer deze kleuren eens in uw sieraden en u ziet wat voor een mooi effect het geeft.   
             Bedacious

Bedacious is zowel gedurfd als brutaal ,het is een felle kleur paars en waar normaal de donkere paarse kleuren in de herfst zijn is het nu deze felle kleur. Het vrolijkt het najaar wel een beetje op en combineert u de kleur met roze of donkerrood dan heeft u een hele leuke combi die zowel gewaagd en gedurfd als brutaal is.

U kunt deze kleur ook mooi combineren met de riverside blue of met het sharkskin grijs maar ook met de warme taupe.

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.