Tienerfeestje - wikkelarmband maken


Is uw tienerdochter of zoon binnenkort jarig en zoekt u een leuk en origineel idee om de verjaardag met vriendjes en vriendinnetjes te vieren?

Denk dan eens aan een gezellig tienerworkshop/feestje bij ThreeDesign!

Op elke dag van de week, van maandag tot en met zondag kunt u bij ons terecht voor een origineel verjaardagsfeestje of wanneer u wilt, komen wij ook bij u thuis. 

De jarige leert samen met zijn/haar vrienden en vriendinnen een wraparmband of wikkelarmbanden maken. Ze kiezen eerst 3 veters in de gewenste kleur en vlechten deze als armband op de gewenste polsmaat. De armband wordt ongeveer 3 keer om de pols gewikkeld. Daarna gaan de deelnemers zelf de veterklemmetjes en de sluiting bevestigen. In vervolg gaan ze bedels uitzoeken (max. 10 bedels per armband) om de armband te versieren. Deze worden met ringetjes apart aan de gevlochten armband bevestigd.

Deze armband kan ook als korte gevlochten ketting gedragen worden.


kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign    kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign

Wat moeten de kinderen kunnen en zouden wij op prijs stellen?

    • Beetje handigheid van de deelnemers en met drie draden kunnen vlechten
    • Met tangetjes kunnen en willen werken
    • Zelf sluitinkjes, veterklemmen en bedeltjes bevestigen
    • Goed humeur, creatief bezig willen zijn en dingen willen leren

Deze workshop is geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 12 jaar (groep 8) tot ongeveer 16 jaar. 

Op onze locatie hebben wij plek voor 10 personen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

Het minimale aantal kinderen is 6.  
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen.

De workshop duurt ongeveer 2 uur afhankelijk van de grootte van de groep en de handigheid van de deelnemers.
De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.

Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het kinderfeestje doen? Dat kan. Laat ons dit even van te voren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.
Als u wilt, dan kunt u het feestje nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes.

Het is ook mogelijk om het kinderfeestje make-up met een High Tea,  Pannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten te combineren. Kijk elders op onze website wat de mogelijkheden zijn.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken, buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte materialen, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Tienerfeestje wrap/wikkelarmband maken - € 15,00 per persoon
Tienerfeestje met cupcakes + wrap/wikkelarmband maken - € 17,50 per persoon
Tienerfeestje Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten + wrap/wikkelarmband maken - € 19,50 per persoon
Tienerfeestje Pannenkoeken eten + wrap/wikkelarmband maken - € 20,00 per persoon
Tienerfeestje High Tea + wrap/wikkelarmband maken - € 25,00 per persoon

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.

kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesignkinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign


kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign

kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign kinderfeest tienerfeest armband wraparmband Zoetermeer Threedesign

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.