Sweet16 Beauty-Party


Sweet16 Beauty-Party: Huidverzorging, Make-up, Nagels lakken & versieren en feestelijke cup cakes

          
                            

Een Sweet16 Beauty-Party is bedoeld voor jonge dames die hun 16e verjaardag in stijl willen vieren en die het leuk vinden om lekker te tutten en zich op te maken.

Hoe ziet een Sweet16 Beauty-Party eruit en wat gaan we doen?

Iedereen krijgt een eigen spiegel, washandje/handdoek, haarband (alles bruikleen) en gaat onder begeleiding aan het werk.

Na de uitleg over het verloop van de Sweet16 Beauty-Party en de producten die gebruikt worden, beginnen wij eerst met het reinigen van de huid. Daarna brengen de meiden een scrub en een gezichtsmasker naar keuze bij zich zelf aan. Nadat de scrub verwijderd is en het masker ingetrokken en weer verwijderd is mogen de dames nog een lekkere dagcreme aanbrengen op hun gezicht.

Als de meiden klaar zijn en hun huid helemaal schoon is, gaan wij verder met de make-up.

Er zijn verschillende soorten make-up aanwezig zoals oogschaduw, oogpotloden, mascara, foundation, lipglosses, lippenstiften, poeder en blush en make-up producten met glitters.

Het is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wat ze precies willen doen. Aangepast aan de leeftijd krijgt elke feestganger een schoonheidsbehandeling op maat.

Als de make-up klaar is mogen de meiden nog lekker hun nagels lakken. Wij beginnen met een laagje base coat, daarna volgt nagellak en nagelversiering, en tenslote worden de nagels afgewerkt met een top coat. Er worden GEEN kunstnagels aangebracht. Na afloop gebruiken wij nog een heerlijke handcreme. 

Wij hebben meer dan 200 verschillende nagellakken waar de kinderen uit mogen kiezen (transparant, kleur, glitter, crack etc.).

Nadat iedereen mooi opgemaakt is en de nagels gelakt zijn, mag een foto van de jarige beauty en haar vriendinnen niet ontbreken. Ze mogen daarvoor ook hoedjes, sjaals en sieraden gebruiken om zich op te tutten. De foto's zullen wij per email naar de ouders van de jarige sturen.

Om de Sweet16 Beauty-Party nog completer te maken serveren wij ook lekkere feestelijke versierde cupcakes. Elke deelnemer krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes. 

Tussendoor houden wij ook pauzes om wat te drinken en te snoepen (zoetjes en zoutjes).

De jarige krijgt een cadeau en mag een keuze maken uit de aangeboden sieraden. 

Na afloop krijgen de meiden een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. 

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

In ons atelier/studio hebben wij plek voor 10 personen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Het minimale aantal deelnemers is 6.
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen.

Een Sweet16 Beauty-Party bij ThreeDesign duurt ongeveer 2,5 - 3 uur.
De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens de Sweet16 Beauty-Party doen? Dat kan. Laat ons dit even van tervoren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.

Het is ook mogelijk om de Sweet16 Beauty-Party met een High TeaPannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten te combineren. Kijk elders op onze website voor meer informatie over deze combinatie mogelijkheden.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken. Buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte producten, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Sweet16 Beauty-Party - € 25,00 p.p. (zonder cupcakes)
Sweet16 Beauty-Party met cupcakes - € 27,50 p.p.
Sweet16 Beauty-Party + Kipnugget of kaassouffle & Patat eten - € 29,50 p.p.
Sweet16 Beauty-Party + Pannenkoeken eten - € 30,00 p.p.
Sweet16 Beauty-Party + High Tea - € 35,00 p.p.

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.


 

 

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.