Sieradenparty


De sieraden van Three Design zijn ook te koop via onze sieradenparty's.

In toekomst zullen wij een paar keer per jaar een sieradeninloopparty in ons atelier organiseren. Tijdens zo een inloopparty kunt u onder het genot van een kop koffie of thee alle sieraden bekijken en passen.

Ziet u iets leuks? Dan kunt u dat tegen contante betaling of door de pinnen direct mee naar huis nemen; wij pakken de sieraden mooi voor u in.

De eerstvolgende sieradeninloopparty die wij organiseren zal in het najaar/winter 2011 plaats vinden.


````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Lijkt het u leuk om een gezellige avond bij u thuis te organiseren? Geef dan ook een “Sieradenparty” en nodig al uw kennissen, buren en vriendinnen uit voor een gezellige avond. 

Three Design komt dan bij u langs met de collectie sieraden. De collectie bestaat uit verschillende modellen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, allemaal zelf ontworpen en handgemaakt.

De avond duurt ongeveer twee uur.

Tijdens de party wordt uitleg gegeven over de modellen en de materialen en het kan naar hartelust gevoelt, gepast en gekeken worden. De sieraden die verkocht worden kunnen dezelfde avond mee naar huis genomen worden. Indien een sieraad niet in de juiste kleur of lengte aanwezig is wordt deze op maat gemaakt (afhankelijk van leverbaarheid van materialen). De sieraden die aangepast moeten worden dienen vooraf betaald te worden en worden binnen twee weken kosteloos bij de gastvrouw afgeleverd.

De gastvrouw ontvangt bij een minimale partyverkoop van 100 Euro een sieraad te waarde van 20 Euro cadeau.

Bij opkomst van minimaal 10 gasten worden lootjes getrokken en wint 1 van de gasten een leuk sieraad.

Sieradenparties worden gegeven in de regio Haaglanden. In overleg wordt een avond afgesproken. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Three Design, e-mail adres: info@threedesign.nl of telefoon nummer: 079 8880881.
  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.