Ruil- en garantiebepalingen


Onze sieraden en onderdelen voor het maken van sieraden kunnen niet geruild worden.

Garantiebepalingen:

Onze producten en kralen zijn van uitstekende kwaliteit, maar om deze te waarborgen, hebben wij hier een paar tips zodat u lang van onze sieraden kunt genieten:

Sieraden van Three Design houden niet van water. Daarom adviseren wij u om niet te douchen, af te wassen of te zwemmen met onze sieraden. Tevens raden wij u altijd aan, om indien u parfum gebruikt, deze eerst op te spuiten en dan 5 minuten te wachten voor u een sieraad gaat dragen. Wij willen dat u lang plezier kunt hebben van de door u aangeschafte sieraden. Ook slapen met sieraden wordt afgeraden (dit in verband met verstikkingsgevaar).

Onze sieraden zijn voorzien van Swarovski en andere plaksteentjes en daardoor kwetsbaar. Wij vervaardigen onze sieraden met de grote zorgvuldigheid. Door hardhandig gebruik of het op een harde ondergrond laten vallen van het sieraad kan er een verlies van steentjes ontstaan. Daarop geven wij geen garantie.

Uiteraard kunt u voor reparatie of verlies van steentjes altijd contact met ons opnemen. Wij zenden u een offerte voor reparatie.

Verder is Three Design niet aansprakelijk als er onjuist met een sieraad of met kralen wordt omgegaan. Pas op met kralen bij kleine kinderen! Three Design aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade opgelopen door het onjuist gebruiken van sieraden en van alle andere artikelen uit ons assortiment. 

Reparatie:

Uiteraard wordt het product nog uitvoerig gecontroleerd voor wij het aan u versturen. Mocht er ondanks onze zorgvuldige verpakking bij aankomst van uw bestelling toch blijken dat iets mis is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op en laat ons uw klacht weten. U kunt dan het sieraad terugsturen en wij zullen het kosteloos voor u repareren. Stuur de artikelen net zo terug zoals wij ze aan u geleverd hebben, voldoende gefrankeerd en in een goede envelop met duidelijk uw gegevens hierop vermeldt. Three Design stort geen geld terug. In eerste instantie zullen wij het artikel trachten te repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een ander product naar keuze uitzoeken. Als het nieuw gekozen product duurder is dan dient u het resterende bedrag bij te betalen.


  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.