Reparaties en herstelwerkzaamheden


Is uw ketting of armband kapot, slotje eraf, draad gebroken?

Naast het kopen van nieuwe sieraden is het mogelijk om kapotte sieraden te laten repareren. Dit hoeven geen sieraden te zijn die bij Three Design zijn gekocht.

Voorbeelden van reparaties die gedaan kunnen worden, zijn: 
Nieuwe steentjes plaatsen, nieuwe sluitingen en ringetjes aanbrengen, vervanging van draad, ketting opnieuw rijgen en slotje aanbrengen etc.

De basiskosten voor eenvoudige reparaties zijn EUR 7,50 exclusief materiaalkosten. Alleen bij tijdrovende reparaties worden hogere arbeidskosten in rekening gebracht.

Om een reparatieaanvraag te doen, stuurt u een mailtje naar info@threedesign.nl met daarin de omschrijving van het defect. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord of de reparatie wel of niet gedaan kan worden.

Als de reparatieaanvraag goedgekeurd is, kunt u uw sieraad in een voldoende gefrankeerde envelop opsturen. Het adres zal in de mail staan.
U ontvangt bericht wanneer het sieraad klaar is. Na betaling van de reparatiekosten + verzendkosten wordt het sieraad naar u teruggestuurd.
Uiteraad is het ook mogelijk om het kapotte sieraad zelf te brengen en het gerepareerde sieraad weer bij ons op te halen en de reparatie ter plekke te betalen (contant of pinnen).


  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.