Ontwerpservice voor bruidssieraden


Jouw trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven en daarom wil je er op deze dag het allermooist uit zien. Het begint met de keuze van de jurk en daarna de keuze van eventuele accessoires. Als je ervoor kiest om sieraden te dragen, moeten deze uiteraard perfect passen.

Veel sieraden van ThreeDesign kunnen als bruidsieraad gedragen worden, maar als je niets passends kunt vinden, dan kunnen wij een sieraad helemaal naar jouw wens ontwerpen! Een geheel eigen en uniek sieraad dat past bij jouw persoonlijkheid.


                  


Hoe werkt onze ontwerpservice?

Stuur ons per e-mail een foto van jouw trouwjurk en van je zelf of nog beter een foto van je zelf in de trouwjurk en laat ons weten wat voor soort sieraad (ketting, oorbellen armband etc.) jij zou willen hebben. Geef aan wat voor soort ketting je wilt hebben en eventueel kleur en materiaal en wij maken voor jou een ontwerp.

Heb je liever een persoonlijk advies kom dan voor een prive consult naar ons atelier in Zoetermeer. Daar nemen we alle tijd voor het bekijken van onze collectie en het ontwerpen van jouw sieraad.

De kosten voor het via e-mail aangeleverde ontwerp bedragen EUR 30,-. Voor een prive consult rekenen wij EUR 50,-. Naast de ontwerpservice betaal je voor de sieraden onze normale prettige prijzen.


Hier een paar voorbeelden van klanten voor welke wij bruidssieraden speciaal ontworpen hebben:


      Foto: Donkigotte

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.