Klantenservice


Indien u een bestelling bij ons plaatst, dient u de betaling binnen 14 dagen over te maken. 
Overeenkomsten waarvoor enige verschuldigde betaling 14 dagen na de totstandkoming van de overeenkomst niet voldaan is, komen automatisch te vervallen. Wij stellen het overigens op prijs als u een bericht stuurt indien u de bestelling wilt laten vervallen.


Betaling per bank/giro overboeking, iDeal of telefonische overboeking:

U maakt het bedrag vooraf over op onze bankrekening nr. 60.91.81.165 t.a.v. Three Design Mode-accessoires te Zoetermeer. Let wel op, zodra u de orderbevestiging binnen hebt, de betaling binnen 10 dagen te voldoen. Zodra het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, gaat binnen 3 werkdagen uw bestelling op de bus. Onze factuur ontvangt u met de zending.

 PayPal: 

Hiermee rekent u af via uw PayPal account. De betaling loopt dus geheel via PayPal. Met deze betaalmethode kunt u dus ook betalen met uw creditcard zoals Eurocard en Visa of via uw PayPal rekening. Daarvoor moet u dan eerst een PayPal rekening als privepersoon openen, geld storten en dan kunt u via uw PayPal rekening betalen. Meer informatie vindt u op www.paypal.nl  Vermeld duidelijk uw ordernummer en naam.           


Als wij uw bestelling niet kunnen completeren i.v.m. onvoldoende voorraad, nemen wij contact met u op of wij wel of niet moeten afsturen. Wij houden geen artikelen in  backorder.


Minimum orderbedrag:

Three Design hanteert geen minimum orderbedrag.

Levertijd:

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel als mogelijk bij u af te leveren. Helaas lopen bij de verzending soms nog vertragingen op waar wij geen invloed op hebben. Wij gaan daarom uit van levering binnen twee weken na ontvangst van uw betaling. Three Design is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging van uw pakket.

Als u een bestelling plaatst als cadeau voor iemand anders, dan moet u rekening houden met nationale feestdagen of vertragingen bij TNT Post. Verder hebben wij natuurlijk ook het adres van de ontvanger van het cadeau nodig.

Verzendkosten:

U als klant kunt aangeven voor welke service van TNT Post u kiest voor de verzending van uw bestelling.


Standaardverzendingen

De kosten daarvoor zijn € 3,00. Bij bestellingen boven de € 15,- worden bij standaard verzenden geen kosten in rekening gebracht.

De verzendkosten binnen Europe zijn € 5,25 (op eigen risico) en bij bestellingen boven € 30,- berekenen wij geen verzendkosten voor zendingen binnen Europa.

Wij verpakken uw bestelde artikel zorgvuldig zodat hij in goede toestand bij u aankomt. Maar Three Design is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal bij TPG Post van uw standaard levering.


Aangetekende zendingen

Voor een aangetekende zending betaalt u verzendkosten van € 8,95 binnen Nederland en 
€ 10,50 binnen Europa . De verpakkingswijze is dezelfde als bij een standaard zending.


Pakketzendingen

Voor pakketzendingen DHL berekenen wij verzendkosten van € 7,00 binnen Nederland en 
€ 15,50 binnen Europa .

Verzenden onder rembours

Voor remboursbestellingen berekenen wij kosten van € 12,50 (alleen binnen Nederland mogelijk). Bij het weigeren van een rembourszending is de klant verplicht de in rekening gebrachte verzend-, administratie- en rembourskosten te vergoeden. 

Klanten uit Belgie kunnen alleen gebruik maken van het standaard en aangetekend verzenden. Het is niet mogelijk onder rembours te verzenden.


Ophalen:

Op afspraak kunt u ook de van u gewenste/bestelde artikel persoonlijk bij Three Design ophalen.


Contact:

Three Design Mode-accessoires

Notarisappelhof 8
2728 KN Zoetermeer
The Netherlands
Tel.: +31/(0)6 53584003
E-mail: info@threedesign.nl

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.