Kinderfeestje - verzorging & make-up


Kinderfeest  verzorging & make-up Zoetermeer Threedesign   Kinderfeest  verzorging & make-up Zoetermeer Threedesign Kinderfeest  verzorging & make-up Zoetermeer Threedesign


Een make-up feestje is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.

Hoe ziet een make-up feestje eruit en wat gaan we doen?

De jarige krijgt een cadeau en kan een keuze maken uit de aangeboden sieraden. 

Iedereen krijgt een eigen spiegel, washandje/handdoek, haarband (alles bruikleen) en gaat onder begeleiding aan het werk.

Na de uitleg over het verloop van het kinderfeestje make-up en de producten die gebruikt worden, beginnen wij eerst met het reinigen van de huid. Daarna brengen de meiden een gezichtsmasker bij zich zelf aan. Nadat het masker ingetrokken is en weer verwijderd mogen de kinderen nog een lekkere creme aanbrengen op hun gezicht.

Als de meiden klaar zijn en hun huid helemaal schoon is, gaan wij verder met de make-up.

Er zijn verschillende soorten make-up aanwezig zoals oogschaduw, oogpotloden, mascara, foundation, lipglosses, lippenstiften, poeder en blush en make-up producten met glitters.

Het is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wat ze precies willen doen. Aangepast aan de leeftijd krijgt elke feestganger een schoonheidsbehandeling op maat. De kinderen gaan zelf met de make-up aan de slag en kunnen deze bij zich zelf aanbrengen of bij hun vriendinnen. Als de make-up klaar is worden de handen nog lekker verzorgd met een heerlijke handcreme.

Nadat iedereen mooi opgemaakt is, mag een foto van de jarige beauty en haar vriendinnen niet ontbreken. Ze mogen daarvoor ook hoedjes, sjaals en sieraden gebruiken om zich op te tutten. De foto's zullen wij per email naar de ouders van de jarige sturen.

Tussendoor houden wij ook pauzes om wat te drinken en te snoepen (zoetjes en zoutjes).

Na afloop krijgen de kinderen een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. 

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

In ons atelier/studio hebben wij plek voor 10 kinderen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.
Het minimale aantal kinderen is 6 vanaf een leeftijd van 8 jaar.
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen.

Een kinderfeestje huidverzorging & make-up bij ThreeDesign duurt ongeveer 2 uur.
De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.
Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het kinderfeestje make-up doen? Dat kan. Laat ons dit even van tervoren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.

Als u wilt, dan kunt u het kinderfeestje make-up nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes.

Het is ook mogelijk om het kinderfeestje huidverzorging & make-up met een High Tea,  Pannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten te combineren. Kijk elders op onze website voor meer informatie over deze combinatie mogelijkheden.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken. Buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte producten, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Kinderfeestje huidverzorging & make-up - € 15,00 per kind
Kinderfeestje met cupcakes + huidverzorging & make-up - € 17,50 per kind
Kinderfeestje Kipnugget of kaassouffle & Patat eten + huidverzorging & make-up - € 19,50 per kind
Kinderfeestje Pannenkoeken eten + huidverzorging & make-up - € 20,00 per kind
Kinderfeestje High Tea + huidverzorging & make-up - € 25,00 per kind

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.

Kinderfeest  verzorging & make-up Zoetermeer Threedesignhttp://www.threedesign.nl/index.php?action=extra&extra=A_kinderfeest_-_met_high_tea&lang=NL       


  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.