Kinderfeestje - manicure & nagelstylingkinderfeestje manicure & nagelstyling Zoetermeer Threedesign   kinderfeestje manicure & nagelstyling Zoetermeer Threedesign    kinderfeestje manicure & nagelstyling Zoetermeer Threedesign

Een kinderfeestje manicure & nagelstyling is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.

Hoe ziet een kinderfeestje manicure & nagelstyling eruit en wat gaan we doen?

Na de uitleg over het verloop van het kinderfeestje manicure & nagelstyling en de producten die gebruikt worden, beginnen wij met schoonmaken van de handen en eventueel het verwijderen van nagellak.

Daarna worden de nagels gevijld, gepolijst en nagelriemolie aangebracht. De kinderen kunnen dit bij zichzelf of bij hun vriendin doen.

Iedereen krijgt dan een eigen nagelwieltje waar 18 tot 20 blanco of witte kunstnagels op zitten. Daarop kunnen de kinderen oefenen met lakken en versieren. Tijdens het kinderfeestje manicure & nagelstyling is een ervaren begeleidster aanwezig voor uitleg en hulp met de creaties. Als iedereen geoefend heeft, zijn de eigen nagels aan de beurt. De meiden mogen hun eigen nagels of de nagels van hun vriendin lakken en versieren. Wij beginnen met een laagje base coat, daarna volgt nagellak en nagelversiering, en tenslotte worden de nagels afgewerkt met een top coat. Er worden GEEN kunstnagels aangebracht. Na afloop gebruiken wij nog een heerlijke handcreme. 

Wij hebben meer dan 200 verschillende nagellakken waar de kinderen uit mogen kiezen (transparant, kleur, glitter, crack etc.).

Tussendoor houden wij ook pauzes om wat te drinken en te snoepen (zoetjes en zoutjes).

De jarige krijgt een cadeau en kan een keuze maken uit de aangeboden sieraden. 

Na afloop krijgen de kinderen een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen en ook hun eigen lakwieltje mogen ze meenemen.

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

In ons atelier/studio hebben wij plek voor 10 kinderen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Het minimale aantal kinderen is 6 vanaf een leeftijd van 8 jaar.
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen. 

Een kinderfeestje manicure & nagelstyling bij ThreeDesign duurt ongeveer 2 uur.
De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.

Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het kinderfeestje manicure & nagelstyling doen? Dat kan. Laat ons dit even van tervoren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.

Als u wilt, dan kunt u het kinderfeestje manicure & nagelstyling nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheelijke cupcakes.

Het is ook mogelijk om het kinderfeestje manicure & nagelstyling met een High Tea,  Pannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten te combineren. Kijk elders op onze website voor meer informatie over deze combinatie mogelijkheden.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken. Buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte materialen, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Kinderfeestje manicure & nagelstyling - € 15,00 per kind 
Kinderfeestje met cupcakes + manicure & nagelstyling - € 17,50 per kind
Kinderfeestje Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten + manicure & nagelstyling - € 19,50 per kind
Kinderfeestje Pannenkoeken eten + manicure & nagelstyling - € 20,00 per kind
Kinderfeestje High Tea + manicure & nagelstyling - € 25,00 per kind

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.


 

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.