Kinderfeestje - make-up & nagels


Make-up & Nagels lakken en versieren
                            
      Een Kinderfeestje Make-up & Nagels is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.

Hoe ziet een Kinderfeestje Make-up & Nagels eruit en wat gaan we doen?

Iedereen krijgt een eigen spiegel en een haarband (alles bruikleen) en gaat onder begeleiding aan het werk.

Na de uitleg over het verloop van het Kinderfeestje Make-up & Nagels en de producten die gebruikt worden, beginnen wij eerst met het reinigen van de huid. Daarna brengen de meiden een lekkere dagcreme aan. 

Daarna gaan wij verder met de make-up.

Er zijn verschillende soorten make-up aanwezig zoals oogschaduw, oogpotloden, mascara, foundation, lipglosses, lippenstiften, poeder, blush en make-up producten met glitters.

Het is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wat ze precies willen doen. Aangepast aan de leeftijd krijgt elke feestganger een visagiebehandeling op maat. De kinderen gaan zelf met de make-up aan de slag en kunnen deze bij zich zelf aanbrengen of bij hun vriendinnen.

Als de make-up klaar is mogen de meiden nog lekker hun nagels lakken. Wij beginnen met een laagje base coat, daarna volgt nagellak en nagelversiering, en tenslotte worden de nagels afgewerkt met een top coat. Er worden GEEN kunstnagels aangebracht. Na afloop gebruiken wij nog een heerlijke handcreme. 

Wij hebben meer dan 200 verschillende nagellakken waar de kinderen uit mogen kiezen (transparant, kleur, glitter, crack etc.).

Nadat iedereen mooi opgemaakt is en de nagels gelakt zijn, mag een foto van de jarige beauty en haar vriendinnen niet ontbreken. Ze mogen daarvoor ook hoedjes, sjaals en sieraden gebruiken om zich op te tutten. De foto's zullen wij per email naar de ouders van de jarige sturen.

Tussendoor houden wij ook pauzes om wat te drinken en te snoepen (zoetjes en zoutjes).

De jarige krijgt een cadeau en kan een keuze maken uit de aangeboden sieraden. 

Na afloop krijgen de kinderen een aandenken aan de workshop die ze mee naar huis mogen nemen. 

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

In ons atelier/studio hebben wij plek voor 10 kinderen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Het minimale aantal kinderen is 6 vanaf een leeftijd van 8 jaar.
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen.

Een Kinderfeestje Make-up & Nagels bij ThreeDesign duurt ongeveer 2 - 2,5 uur (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, bij heel jonge kinderen passen wij het programma aan de leeftijd van de kinderen aan).
De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.

Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het Kinderfeestje Make-up & Nagels doen? Dat kan. Laat ons dit even van tervoren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.

Als u wilt, dan kunt u het Kinderfeestje Make-up & Nagels Kinder Beauty Feestje nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes.

Het is ook mogelijk om het Kinderfeestje Make-up & Nagels met een High Tea,  Pannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten te combineren. Kijk elders op onze website voor meer informatie over deze combinatie mogelijkheden.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken. Buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte producten, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Kinderfeestje Make-up & Nagels - € 20,00 per kind
Kinderfeestje Make-up & Nagels met cupcakes - € 22,50 per kind
Kinderfeestje Make-up & Nagels + Kipnugget of kaassouffle & Patat eten - € 24,50 per kind
Kinderfeestje Make-up & Nagels + Pannenkoeken eten - € 25,00 per kind
Kinderfeestje Make-up & Nagels + High Tea - € 30,00 per kind

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.


 

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.