Kinderfeestje - hoofdbandje haken


Is uw kind binnenkort jarig of wilt uw kind iets anders feesteliijk vieren met de vriendjes en vriendinnen, denk dan eens aan een gezellige workshop Ibiza hoofdbandje haken bij ThreeDesign! 

In ongeveer 2 uur tijd maakt elk kind haar/zijn gehaakt hoofdbandje.
De basis van het hoofdbandje zijn 3 gehaakte kettingen in een kleur of elke ketting in een andere kleur met een lengte van 100 - 130 cm die de kinderen eerst moeten maken. Deze drie kettingen worden gevlochten en er worden knoopjes in gelegd.  Daarna beginnen wij met het versieren van het hoofdbandje. Aan de uiteinden (sliertjes aan de onderkant die over zijn) mogen de kinderen kralen, veertjes en bedels hangen.

De kinderen kiezen ter plekke de wol voor het hoofdbandje en diverse andere materialen zoals glaskralen, schelpjes, veertjes en bedels etc.

Elk kind gaat dan met een eigen ontworpen en zelf gehaakt Ibiza hoofdbandje naar huis.

    


De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

Bij ons hebben wij plek voor 10 kinderen en max. twee begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Het minimale aantal kinderen is 6 en de minimale leeftijd is 8 - 9 jaar.
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen.  
De starttijd van het feestje bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.

Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.

Kinderfeestjes gehaakt Ibiza haarband maken zijn altijd inclusief:
- al het materiaal voor het geboekte kinderfeestje, geen bijkomende kosten achteraf
- frisdrank, limonade, snoep en zoutjes
- een cadeau voor de jarige.


Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het kinderfeestje doen? Dat kan. Laat ons dit even van te voren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.
Als u wilt, dan kunt u het feestje nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes.

Het is ook mogelijk om de workshop Ibiza hoofdbandje haken te combineren met een High Tea, Pannenkoeken of Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten. Kijk elders op onze website voor meer informatie over deze combinatie mogelijkheden.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken,buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

De prijzen zijn inclusief alle gebruikte materialen, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijke koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Kinderfeestje gehaakt Ibiza hoofdbandje maken - € 15,00 per kind
Kinderfeestje met cupcakes + gehaakt Ibiza hoofdbandje maken - € 17,50 per kind
Kinderfeestje Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten + gehaakt Ibiza hoofdbandje maken - € 19,50 per kind
Kinderfeestje Pannenkoeken eten + gehaakt Ibiza hoofdbandje maken - € 20,00 per kind
Kinderfeestje High Tea + gehaakt Ibiza hoofdbandje maken - € 25,00 per kind 

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.