Kinderfeestje - armbandjes maken


Is uw kind binnenkort jarig of wilt u iets anders feestelijk vieren met de vriendjes en vriendinnen, denk dan eens aan een gezellige workshop armbandjes maken bij ThreeDesign! 

De kinderen leren om hippe en leuke armbandjes te maken. U kunt kiezen uit het volgende aanbod:


Trendy armbanden maken

Maak je mooiste armbanden bij ThreeDesign!!!

Met onze super trendy houten en kleurrijke kralen, bedeltjes, roosjes en lintjes maak jij de meest fantastische armbanden. Je mag er maar liefst 3 maken, die zowel los en als set te dragen zijn.
 
Wij hebben vele kleuren en leuke bedels waarmee je aan de slag kunt.     Barong-barong armbandjes maken

Deze armbandjes zijn helemaal hip. Wij gebruiken voor deze armbandjes metalen kralen (gladde ronde, langwerpige of iets grotere met versiering) als basis. Met satijnkoord of waxkoord gaan wij deze kralen meevlechten, en aan het uieinde hangen wij een leuke bedel naar keuze. De kinderen mogen kiezen uit vele kleurtjes koord en leuke bedels. Draag meerdere armbandjes in bijpassende kleuren tegelijk.

Tijdens dit kinderfeestje maakt elk kind 2 armbandjes. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een extra armband te maken.
Deze techniek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

             


BFF (Best Friends Forever) armbandjes maken

Tijdens dit kinderfeestje maakt elk kind 3 geregen armbandjes voor een of voor meerdere van haar vriendinnen (voor max. 3 omdat wij ook 3 armbanden gaan maken). Het is de bedoeling dat aan het begin van het kinderfeestje elk kind bepaalt voor wie ze de armband(en) gaat maken. Daarna gaan wij kralen kiezen en de armbanden in elkaar zetten. Zodra de armbanden geregen zijn, gaan wij deze bij de vriendin(nen) passen voor wie ze bestemd zijn en op maat maken.

Het is ook leuk om deze armbandjes met bedels en letterkralen te versieren, bijvoorbeeld met de letters "BFF" en/of met de eigen voornaam of afkorting van de naam.

Deze armbanden zijn een mooie en blijvende herinnering aan een leuk kinderfeestje. Met deze armbanden kunnen de kinderen ook aan iedereen laten zien wij hun BFF's (beste vriendinnen) zijn.

  

Memory-wire armband maken 

Met dit kinderfeestje gaan wij leuke memory-wire armbandjes maken. Memory-wire is staaldraad met geheugen dat in dezelfde vorm blijft en waarvoor geen sluiting nodig is. Op dit staaldraad rijgen wij kraaltjes en bedeltjes. De uiteinden van de draad gaan wij kettelen, dat betekent wij maken een oogje aan de memory-wire. Dit is best moelijk, dus daarmee helpen wij de kinderen even een handje.

Deze armband kun je een paar keer om je pols wikkelen. Het is mogelijk om de armband in een kleur te maken of in een bonte kleurencombinatie, versierd met bedeltjes. De kinderen mogen kiezen uit een groot assortiment kralen in verschllende kleuren en leuke bedels.

Tijdens dit kinderfeestje maakt elk kind een armbandje.


               


Paracord armbandjes maken 

Met dit kinderfeestje leren de kinderen om zelf leuke en stoere paracord armbandjes (of sleutelhanger) te maken. Wij beginnen eerst met het kiezen van de kleur koord en daarna gaan beginnen wij met het knopen van de armband of sleutelhanger. Daarna wordt de armband met een stoere kliksluiting afgewerkt. Nadat de armband klaar is kan deze eventueel ook nog met bedels versierd worden.

De kinderen gaan na afloop naar huis met zelfgemaakte oersterke paracord-armbanden in hun favoriete kleuren. Dit kinderfeestje is ook uitermate geschikt voor jongens.

Tijdens dit kinderfeestje maakt elk kind 2 armbandjes. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een extra armband te maken.
Deze techniek is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

       


De kosten per kind zijn € 15,00 inclusief alle gebruikte materialen, limonade/frisdrank, iets lekkers (snoep en zoutjes) en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders!

Wilt u een van deze feestjes boeken, maar zijn er ook jongens op het feestje? Geen probleem, geeft dit van daarvoor aan ons door en wij zullen ook kralen en ornamenten voor jongensarmbanden klaarzetten. Heel hip en cool natuurlijk en met mooie aardetinten voor stoere boys!

De feestjes vinden plaats op elke dag van de week (van maandag t/m zondag).

Bij ons hebben wij plek voor 10 kinderen en max. 2 begeleiders. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Het minimale aantal kinderen is 6 en de minimale leeftijd is 7 jaar (voor de barong-barong en de Parcord armbandjes is de minimale leeftijd 9 jaar).
Bij minder deelnemers betaalt u de prijs voor 6 kinderen. 
Een kinderfeestje duurt circa 1,5 - 2 uur afhankelijk van de grootte van de groep en het aantal armbandjes. De starttijd bepalen wij in overleg, net hoe jullie dag er uit ziet en wat het beste uitkomt.
Ouders/begeleiders zijn altijd welkom om te blijven, of om gezellig mee te doen voor de kinderprijs.
Na afloop maken wij naar wens nog even een leuke groepsfoto met de armbanden als aandenken aan het feestje.

Onze kinderfeestjes armbanden maken zijn ook uitermate geschikt als tienerfeestjes.

Kinderfeestjes armbandjes maken zijn altijd inclusief:
- al het materiaal voor het geboekte kinderfeestje, geen bijkomende kosten achteraf
- frisdrank, limonade, snoep en zoutjes
- een cadeau voor de jarige.

Wilt u de cadeautjes uitpakken ook tijdens het kinderfeestje doen? Dat kan. Laat ons dit even van te voren weten, dan zullen wij daarmee rekening houden en een kwartier eerder beginnen of het feestje een kwartier laten uitlopen.

Als u wilt, dan kunt u het feestje nog completer maken met lekkere feestelijk versierde cupcakes. Elk kind krijgt dan minimaal 3 overheerlijke cupcakes.

Onze kinderfeestjes sieraden maken zijn ook perfect te combineren met een High Tea,  Pannenkoeken of Kipnugget of kaassouffle & Patat eten. Kijk elders op onze website wat de mogelijkheden zijn.

Binnen de regio Haaglanden komen wij ook bij u thuis of een eigen locatie, hiervoor vragen wij € 20,00 extra als reiskostenvergoeding en zorgt u zelf voor eten en drinken, buiten de regio Haaglanden is de reiskostenvergoeding afhankelijk van de afstand.

Prijzen:

Deze zijn inclusief alle gebruikte materialen, limonade/frisdrank, iets lekkers en een cadeau voor de jarige. En natuurlijk koffie/thee of frisdrank voor de ouders of begeleiders.

Kinderfeestje armbandjes maken - € 15,00 per kind
Meerprijs extra barong-barong armbandje - € 3,50 per kind
Meerprijs extra paracord armband - € 3,50 per kind
Kinderfeestje met cupcakes + armbandjes maken - € 17,50 per kind
Kinderfeestje Kipnuggets of kaassouffle & Patat eten + armbandjes maken - € 19,50
Kinderfeestje Pannenkoeken eten + armbandjes maken - € 20.00 per kind
Kinderfeestje High Tea + armbandjes maken - € 25,00 per kind

Voor meer informatie of het plannen van een dag kunt u bellen met 06 53584003 of mailen naar info@threedesign.nl.

  • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.