Baby shower


                                                               

Een baby shower is een feest dat gehouden wordt voor de aanstaande moeder. Het is een surprise party die over is komen waaien uit Amerika. Daar moet elke zwangere vrouw even eraan geloven! In Nederland is deze trend al flink in opkomst.

Een baby shower is een verrassingsfeest dat meestal niet door de aanstaande moeder, maar door de vriendin, zus of moeder van de aanstaande moeder georganiseerd wordt om de zwangere eens lekker te verwennen en in het zonnetje te zetten. Of geef als man jouw zwangere vrouw of vriendin een baby shower cadeau! Maar het komt ook voor dat de aanstaande moeder gewoon zelf haar baby shower geeft tijdens de laatste maanden van de zwangerschap. Gewoon lekker met vriendinnen genieten van de zwangerschap en de bolle buik voordat straks de hektiek van de kraamtijd aanbreekt. Het is een heerlijke voorbereiding op de geboorte en de kraamperiode of gewoon een mooi excuus om een extra feestje te vieren.

Onze workshops zijn ook uitermate geschikt als baby shower.

Tijdens zo een workshop is het mogelijk om sieraden te maken die straks gebruikt kunnen worden als de baby er is. Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsketting, voedings- of geboortearmband of zeepketting voor de baby kamer, een woonketting, een dromenvanger of een Bohemian slinger voor de aanstaande moeder, maar uiteraard zijn ook andere creaties mogelijk.

Aan hand van uitgebreide voorbeelden die wij vooraf met u bespreken en die u kunt bekijken, kiest u van tevoren welk sieraad er gemaakt wordt.
Een sieradenworkshop volgen, kan al vanaf € 15,00 per persoon. Ook bieden we speciale all-inclusive luxe-arrangementen voor € 35,00 of  € 40,00 per persoon, arrangementen voor zeepketting maken voor € 25,00 per persoon of Ibiza armbanden maken voor € 27,50 per persoon.

Kijk voor meer informatie op onze pagina "Sieradenworkshops voor groepen" of laat ons weten wat uw wensen zijn.

Three Design organiseert baby showers in de regio Haaglanden, buiten de regio in overleg.

De workshops vinden in eerste instantie bij ons plaats, in overleg kunnen ze ook op locatie georganiseerd worden, bijvoorbeeld bij de zwangere zelf of bij de organiserende vriendin, zus of moeder.

Op onze locate hebben wij plek voor 10 personen. Voor grotere groepen kunnen wij in overleg voor een grotere ruimte zorgen.

Bij workshops op locatie is de groepsgrootte bespreekbaar (het minimum aantal deelnemers is 5)  en dan berekenen wij € 25,00 extra als reiskostenvergoeding.

Wilt u binnenkort uw vriendin, zus of dochter in het zonnetje zetten met een compleet verzorgte baby shower? Neem dan per email of telefonisch contact met ons op en wij bespreken met u wat de mogelijkheden zijn.

Voorwaarden: 

    • Bij boeking wordt de datum en tijdstip vastgesteld. 
    • Een week van te voren, wordt door de deelnemers aangegeven welke sieraden (technieken) en arrangement worden gekozen. 
    • Er moeten minimaal 5 personen per babyshower opgegeven worden. Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign     Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign        Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign

 Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign      Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign     Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign   Baby shower sieraden high tea Zoetermeer Threedesign
    • Links
  • Copyright © 2005-2017 ThreeDesign. Alle rechten voorbehouden.